Добре дошли в STRELA.bg!

STRELA.bg е онлайн търговски обект, който е част от компанията “Етикон” ООД. Компанията е основана през 2012 година . Ние сме млада и динамична компания, която постоянно работи върху подобряването на своите услуги.

Компанията е специализирана в продажбата на Компютърна, Потребителска и Бяла техника в интернет. В допълнение на това при нас можете да намерите играчки, бебешки и детски стоки. Всички стоки в каталога ни са оригинални и идват директно от производителя.

Нашите продукти се доставят от Полски дистрибутори и компании, с които работим. Постоянно търсим и добавяме нови дистрибутори към дейността си за да увеличим селекцията от продукти в Strela.bg

„WOW!“ - Това е реакцията, която се стремим да получим от ВАС – нашите клиенти!

Ние в Strela.bg държим на високото качество на услугите си и на това клиентите ни да са винаги доволни. Нашият млад, креативен и опитен екип е готов да ви помогне с всички ваши запитвания

Защо да пазарувате от нас?

  •    Лесно е да поръчате от нас.

  •    Държим Ви винаги добре информирани за вашите поръчки, за да знаете, че имате актуална информация.

  •    Постоянно нарастващ брой от предлагани продукти.

  •    Изключително качествено обслужване на клиенти.

  •    БЕЗПЛАТНА доставка за всички продукти.

  •    100% защита на поръчката

 

Нашите оферти са насочени към частни клиенти. В случай, че сте фирма, моля свържете с нас от секция „Свържете се с нас“. Сигурни сме, че можем да намерим споразумение, което да е изгодно и за двете страни.

Ние в Strela.bg вярваме, че бизнесът трябва винаги да уважава и слуша своите клиенти като осигурява изключителна грижа към тях!

 

Благодарим ви и приятно пазаруване!

екипът на Strela.bg

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: