Преса за коса Remington S9100 PROluxe Gold, Керамични плочи, 230° C

Само 5 останал/и
Доставя се от: България
Очаквана Доставка: 1-2 работни дни
SKU
40665165
102,99 лв. Вкл. ДДС
Характеристики
 • Професионален резултат, траещ до 24 часа
 • Интелигентна OPTIHeat технология осигурява нагряване, където е необходимо
 • PRO+ настройка за щадящ косата стайлинг
 • Различни настройки до 230 градуса
 • Ultimate Glide керамични плочи

  Вече можете да поръчате уредите от последната, най-нова серия на Remington - PROLUXE - висок клас с изключителен дизайн, най-новите технологии и тенденции.

  Ето и подробностите за новата преса за коса от високия клас Remington S9100 PROLUXE

  Новата преса за коса Remington S9100 PROLUXE - всички 'екстри' в един модел и впечатляващ дизайн!

  Тази преса за коса от немската марка Remington идва с много и високотехнологични иновации. Новото керамично покритие ULTIMATE GLIDE ще гарантира до 5 пъти по-гладко плъзгане и до 50% по-траен резултат само с едно движение*, а двете подвижни плочи на пресата ще прилепнат плътно по кичура, дори неговата дебелина да не е равномерна. Така ще избегнете повече повторения и ще избегнете в още по-голяма степен евентуално увреждане на косъма, защото няма да са необходими многократни повторения.

  Можете прецизно да изберете в 9 стъпки температура, при която Вашата коса се влияе най-добре. Диапазонът, в който можете да избирате е от 160 до 230 градуса, а след като направите своя избор, можете да заключите бутоните, за да избегнете случайно натискане по време на работа.

  OPTIheat сензорите следят за равномерното нагряване на плочите, така че те винаги да са с избраната от Вас температура по цялата си дължина и ширина.

  Пресата за коса Remington S9100 PROLUXE е изключително икономична, с мощност само 52 вата, но това не трябва да Ви заблуждава - високите технологии на Remington правят така, че тези 52 вата да са достатъчни за 230 градуса максимална температура и само 15 секундно загряване до начална работна температура - впечатляващо, нали? Теглото на уреда е само 453 грама и няма да уморява ръката Ви.

  Можете да ползвате пресата и в чужбина - универсалният волтаж на уреда в диапазон 120-240V ще Ви улесни и при пътешествия. Разбира се, кабелът е удължен и с подвижна връзка без усукване за по-удобна работа.

  Всичко това идва с петгодишна гаранция за безупречна работа от Remington, но и с възможност за още една допълнителна година.

Характеристики:

 • Професионален резултат, траещ до 24 часа
 • Интелигентна OPTIHeat технология осигурява нагряване, където е необходимо
 • PRO+ настройка за щадящ косата стайлинг
 • Различни настройки до 230 градуса
 • Ultimate Glide керамични плочи
 • 50% по-права коса с едно минаване
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Преса за коса Remington S9100 PROluxe Gold, Керамични плочи, 230° C
Вашият рейтинг