Преносима тонколона Blaupunkt PS05DB, Професионална, 800 W, Bluetooth, FM, SD, USB, Караоке, Disco светлини, Черна

Само 2 останал/и
Доставя се от: Полша
Очаквана Доставка: 7-8 работни дни
SKU
88962338
369,99 лв. Вкл. ДДС
Характеристики
  • Вграден еквалайзер, Мощност: 800 W
  • Светлинни ефекти, Караоке функция
  • Bluetooth \ USB, FM радио, LED светлина, MP3 Player

Blaupunkt PS05DB е перфектният аудио източник във всяка ситуация. Тя също така ще работи за всякакъв вид събитие или обучение. Тази висококачествена, функционална тонколона ще бъде чудесно допълнение към малката стая за танци или тренировки.

С максимална мощност от 800 W , използването на най-висококачествени материали и чист звук, съчетан със светлинни ефекти и допълнителни функции, като караоке и FM радио, ще разтърси всяко парти и ще се забавлявате много.

PS05DB ви позволява да слушате музика от много източници. Вграденият Bluetooth модул ви позволява безжично да възпроизвеждате любимата си музика на мобилното си устройство, като смартфони или таблети. USB портът на горния панел ви позволява да възпроизвеждате аудио файлове, съхранени на всякакъв тип преносими USB памет. Друг наличен вход е AUX портът, който ви позволява да свържете всички допълнителни кабелни източници на звук. Устройството поддържа музикални файлове, съхранявани в най-популярния аудио формат MP3. Устройството има и вграден FM тунер, с капацитет да съхранява до 40 станции, което ви позволява да слушате любимата си радиостанция, без да се налага да търсите честоти.


Вграден еквалайзер
С еквалайзер, предлагащ рок, класически, джаз и танцови режими, можете да персонализирате звука по ваш вкус и текущата песен. Освен това устройството има отделен контрол на басите и високите честоти с плъзгачи на горния панел.


Функция Караоке

Вградената функция за караоке с кабелен микрофон ще ви помогне за всяко парти, да предложите много забавление на деца и възрастни. Включете любимата си песен, вземете микрофона и се почувствайте като звезда, а с двойния вход на микрофона забавлението може да бъде още по-интересно!

Светлинни ефекти

Участвайте в следващото ниво с LED диско светлини (7 LED режима + 7-цветен автоматичен режим и режим OFF). Осветете стаята с много пулсиращи цветове и създайте истинска дискотечна атмосфера в уюта на собствения си дом. Оставете се да се увлечете с музиката!

Удобен за използване

Устройството може да се управлява удобно с помощта на приложеното дистанционно управление. Със специални дълбочини той може да се движи свободно, а здравата конструкция гарантира стабилно положение на всички плоски повърхности, както в хоризонтално положение, така и във вертикално положение.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Преносима тонколона Blaupunkt PS05DB, Професионална, 800 W, Bluetooth, FM, SD, USB, Караоке, Disco светлини, Черна
Вашият рейтинг