Пречиствател на възфух Electrolux Pure A9 PA91-404GY

В наличност
Доставя се от: Полша
Очаквана Доставка: 7-8 работни дни
SKU
51868874
765,99 лв. Вкл. ДДС
Характеристики
 • Системата PureSense непрекъснато измерва качеството на въздуха и съответно регулира мощността. Мобилното приложение ви позволява да контролирате вашия пречиствател на въздух отвсякъде и да наблюдавате качеството на въздуха във вашия дом в реално време.
 • Безпроблемно реагира на промените в качеството на въздуха Уникалната система PureSense гарантира, че в дома ви винаги има здравословен въздух в помещенията. Той непрекъснато измерва качеството на въздуха в помещението и автоматично настройва съответно ефективността на почистване. Можете също да получите информация за качеството на въздуха на открито чрез мобилното приложение.
 • Умният пречиствател на въздух е оборудван с многослоен филтър, който ефективно отстранява от въздуха малки частици като прашец, алергени, пърхот на домашни любимци и уличен прах, както и газообразни замърсители като миризми. Добив на чист въздух (CADR) максимум 442 м3 / ч.
 • Индивидуално пречистване на въздуха, съобразено с вашите нужди. Приспособете своя чист A9 пречиствател за въздух според вашите нужди и подправете с оптимизиран филтър. Всеки филтър е снабден с интелигентен идентификатор, който измерва реалния остатъчен живот на филтъра според работното време и качеството на въздуха. Така че можете спокойно да сменяте филтрите сезонно.
 • Непрекъснат мониторинг От мобилното приложение можете да видите нивото на качеството на въздуха в дома си в реално време. Независимо дали сте у дома или извън него, можете да коригирате настройките по всяко време. Можете също така да оставите Pure A9 да регулира нивото на мощност според самото качество на въздуха и да наблюдава резултатите и резюметата на почистването от приложението.Системата AirSurround достига до всеки ъгъл на стаята. Системата AirSurround създава ефективен и равномерен въздушен поток, почиствайки въздуха до 3 пъти по-бързо от предишните модели. Използването на Pure A9 се препоръчва за максимален размер на помещението 92 m2 (според шведските разпоредби за почасова вентилация) и 37 m2 (според стандартите на AHAM).
 • Системата AirSurround достига до всеки ъгъл на стаята. Системата AirSurround създава ефективен и равномерен въздушен поток, почиствайки въздуха до 3 пъти по-бързо от предишните модели. Използването на Pure A9 се препоръчва за максимален размер на помещението 92 m2 (според шведските разпоредби за почасова вентилация) и 37 m2 (според стандартите на AHAM).
 • Тихо ниво на звука С минимален обем от 17 dB (A), едва ли ще забележите, че Pure A9 работи. Дори при максимална мощност, силата на звука е само 46 dB (A) *, което е по-ниско от нормален разговор на маса. * измерено 1 м пред продукта
 • Напрежение (V) 220-240
 • Всмукване на въздух 360 ° около устройството
 • Дължина на захранващия кабел (m) 2.0
 • Размери: 565 х 315 х 315 мм.
 • Цвят: Сив
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пречиствател на възфух Electrolux Pure A9 PA91-404GY
Вашият рейтинг