Пречиствател на въздух Philips AC2887/10, PM2.5 индикатор, 3 степени, Turbo, Бял

Няма наличност
Доставя се от: Полша
Очаквана Доставка: 7-8 работни дни
SKU
99679709
Характеристики

 • Ниско ниво на шум при спящ режим (20,5 dba)
 • 3 автоматични режима: общ режим, режим за алергени и режим за бактерии и вируси
 • Обозначена с цифри обратна връзка за PM2.5 на закрито в реално време. Автоматично наблюдава, реагира и пречиства въздуха
 • Интелигентен контрол на светлините: регулирайте светлините според вашите предпочитания

Пречиствател на въздух Philips AC2887/10

 • AeraSense е иновативна технология, притежаваща точността и качеството на професионален сензор. Тя измерва вредни частици, които са по-малки дори от PM2.5, като гарантира, че пречиствателят се регулира за доставка на по-чист въздух и осигурява обратна връзка в реално време
 • Обозначена с цифри обратна връзка за PM2.5 на закрито в реално време

  Обозначеният с цифри индикатор за PM2.5 и 4-степенната цветна диаграма предоставят обратна връзка в реално време за качеството на въздуха във вашето помещение.

 • Ниско ниво на шум при спящ режим (20,5 dba) – тихо като шепот

  Когато е в безшумен режим, пречиствателят намалява скоростта на вентилатора си и нивото на шума позволява комфортен нощен сън.

 • Автоматично наблюдава, реагира и пречиства въздуха

  AeraSense е сензор, който прецизно идентифицира фини частици, по-малки дори от PM2.5 (включително повечето най-често срещани алергени във въздуха на закрито). Последващата обработка на тази информация гарантира, че настройките на пречиствателя са на идеалното ниво за текущите въздушни условия, както и за продължителното гарантиране на изпълнението. След това сензорът ви предоставя обратна връзка в реално време за качеството на въздуха в помещението, показвайки ниво от PM2.5.

 • Аеродинамичната структура повишава ефективността на въздушния поток

  Аеродинамичната структура повишава ефективността на въздушния поток

 • 3 автоматични режима: общ режим, режим за алергени и режим за бактерии и вируси

  Пречиствателят на въздуха на Philips има 3 автоматични настройки за пречистване: общ режим, свръхчувствителен режим за алергени и режим за бактерии и вируси с допълнителна мощност. Можете да изберете пречистващ режим за персонализиране и оптимизиране на пречистването.

 • Блокировка за защита на чистия въздух и предупреждение за подмяна на филтъра

  Срокът на експлоатация на филтъра е прецизно изчислен въз основа на нивото на замърсяване на помещението, въздушния поток и времето на работа. Предупреждението за защита на чистия въздух ви уведомява навреме, когато е нужна смяна на филтъра. Ако филтърът не се смени навреме, уредът спира да функционира – с цел да се избегне неефективно пречистване. Така винаги си гарантирате по-чист въздух.

 • Сертифицирано по AHAM (US), Ecarf (EU) и Airmid (US)

  Сертифицирано по Ecarf (EU) и Airmid (US)

 • VitaShield по естествен път пречиства UFP с минимални размери до 0,02 микрона

  Благодарение на своя аеродинамичен дизайн и филтър NanoProtect технологията Vitashield IPS доставя по-високи нива на чист въздух до 333 м3/ч* (съгласно китайския стандарт GB/T 18801-2015). Тя може ефективно да отстранява свръхфини частици с минимален размер до 20 нм, ефективно да намалява вредните газове като формалдехид, TVOC и миризми. Премахва до 99,9% от бактериите.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пречиствател на въздух Philips AC2887/10, PM2.5 индикатор, 3 степени, Turbo, Бял
Вашият рейтинг