Прахосмукачка робот iRobot Roomba 966, AeroForce, Wall Follow, Room to Room, Управление с мобилно приложение, Сензор за разпознаване на стъпала, Батерия Li-Ion

Няма наличност
Доставя се от: Полша
Очаквана Доставка: 7-8 работни дни
SKU
6386649
Характеристики
  • С мобилното приложение iRobot Home, можете да контролирате робота, без значение къде се намирате. Нужно е само да натиснете бутона “CLEAN” от мобилното приложение.
  • Функция отложен старт, с която можете да зададете ден и час, в който робота ще се активира сам.
  • Тристепенна почистваща система AeroForce.
  • Функция: ANTITANGLE. При съпротивление по време на чистене, четките сменят посоката на движение и така предотвратяват заплитането на кабели.
  • Сензор за опознаване на околната среда, навигира роботът от къде може да премине за да почисти и го предпазва от падане по стълби.

 iRobot е компания, специализирана изключително в сферата на роботиката, която инвестира в развойни дейности по-голямата част от печалбата си. iRobot възниква в резултат на убеждението на трима ентусиасти (Колин Ингъл, Хелън Грейнър и Родни Брукс), че роботиката ще промени света и начина, по който работим, учим, лекуваме или почистваме. Още през първата си година iRobot, в сътрудничество с NASA, представя робот за космически изследвания - Genghis. Големият пробив идва през 1998 г., когато дружеството печели договор с Агенцията за високоразвити отбранителни проекти (Defence Advanced Research Project Agency - DARPA) за развой и производство на тактически мобилни роботи iRobot PackBot. Робота почиства цялото помещение, два пъти. Перфектна функция за любителите на домашни любимци, който имат нужда от по-сериозно почистване.
 Специална четка, за почистване покрай стени и ъгли
 При пълен контейнер, робота се връща в изходна позиция. След почистване на контейнера, само натиснете Clean и той отново почва работа.
 В мобилното приложение, имате сигнализаця кога контейнера и други части от робота трябва да бъдат почистени.
 
Тристепенна почистваща система:


1- Странична четка за почистване на зоните около мебелите, ъглите и други труднодостъпни места.
2- Срещуположни въртящи се четки, който лесно улавят отпадъци и прах от различни подови настилки. Четките имат покритие, което не позволавя на отпадъците да залепват по тях.
3- AeroForce система: създава силен въздушен поток между двете четки. В комбинация със силния мотор, нищо не може да се опре на почистващата система.
 Система iAdapt 2.0, благодарение на която робота се ориентира безпроблемно в дома ви и може да проследи пътя на почистване.
 Робота няма да спре докато не приключи с почистването си. При нужда, юе се върне до базата за зареждане и след като се зареди ще продължи с почистването.
 Функция SPOT: при нужда за почистване на конкретно място. Робота ще почисти до 1м. От посочената позиция.

Капацитет: 0,5 l.
Мощ: 33W
Размери: 35 х 9.2 см.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Прахосмукачка робот iRobot Roomba 966, AeroForce, Wall Follow, Room to Room, Управление с мобилно приложение, Сензор за разпознаване на стъпала, Батерия Li-Ion
Вашият рейтинг