Микроскоп Levenhuk 2ST

Няма наличност
Доставя се от: Полша
Очаквана Доставка: 7-8 работни дни
SKU
32599835
Характеристики
  • Стереомикроскоп
  • Бинокулярна глава
  • Увеличение: 40x
  • С голямо фокусно разстояние 60 mm
"

Микроскоп Levenhuk 2ST
Стереомикроскоп. Бинокулярна глава. Увеличение: 40x

Микроскопът Levenhuk 2ST е модерен инструмент с голямо фокусно разстояние 60 mm и максимално увеличение 40х. Подобна работна дистанция позволява наблюдения на сравнително големи образци, като минерали, бижута, монети и други обекти, които представляват интерес, не само на плоски образци и тънки разрези. Тази широка гама от приложения дава възможност за използване на микроскопа Levenhuk 2ST като образователен инструмент за много научни предмети и такива, свързани с промишлената технология, и би бил великолепен гимназиален микроскоп.

Модерните стереомикроскопи се използват широко за операции, изискващи висока прецизност при наблюдение на малки обекти. Те създават 3D изображения на наблюдаваните обекти и дават възможност за извършване на точни измервания на техните размери. Подобни микроскопи са безценни за научни изследвания и могат да бъдат използвани за изучаване на археологически, биологични и технологични обекти, бижута, антики и много други. Надеждни и многофункционални, стереомикроскопите са идеални микроскопи за училища и висши учебни заведения.

Оптичните елементи на този микроскоп са изработени от изключително прозрачно стъкло, което осигурява изображения на наблюдаваните обекти с безпрецедентни нива на качеството. Изображението се фокусира чрез въртене на колелото за грубо фокусиране върху корпуса на микроскопа. За наблюденията се използва естественото осветление, така че няма да бъде необходимо да харчите пари за батерии.

За още по-удобни наблюдения можете да завъртите плочата на предметната маса така, че да е насочена към черната или бялата страна нагоре, и освен това можете да задържате образеца на място с полезните щипки на предметната маса.

Комплектът включва:
Стереомикроскоп Levenhuk
Бинокулярна глава
Окуляри WF10x – 2 бр.
Леща на обектива 4x
Двустранна черна и бяла плоча на предметната маса
Гумени окуляри
Ръководство за потребителя и доживотна

"
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Микроскоп Levenhuk 2ST
Вашият рейтинг