Видео регистратор Edimax IC-3116W, нощно виждане, детектор на движение

Няма наличност
Доставя се от: Полша
Очаквана Доставка: 7-8 работни дни
SKU
69638705
Характеристики
  • 24/7 дистанционно наблюдение
  • Нощно виждане
  • Детектор на движение
  • Вграден микрофон
Устройство за наблюдение на дома ви през деня и през нощта. Не се изисква сложни настройки и лесно можете да свържете камерата към интернет и наблюдавате дистанционно от смартфон, таблет или лаптоп. Има детектор за движение който предизвиква моментна снимка или видео и го изпраща към имейл или FTP което гарантира, че ще заснемете всеки престъпник или събитие. предлага се с два мрежови интерфейса (Fast Ethernet и безжични), което го прави идеален за всяко приложение
Държи под око безопасността на вашия дом, семейство, домашни любимци, и активи, където и да отидете. Можете да се свържете с вашата мрежова камера към интернет в няколко прости стъпки и получавате достъп до нея от разстояние със смартфон, таблет или компютър, без значение къде се намирате.
Нощно виждане благодарение на вградени IR (инфрачервени) светодиоди и сензор улавят отчетливи и ясни видеоклипове при слаба светлина. Автоматично се превключва на нощен режим което гарантира, че получавате видео кадри на критични моменти, както при дневна светлина така и през нощта.

Характеристики

маркаEdimax
Теглостограма
Размери10,1 х 6,5 х 2,7 см
Номер на моделаIC- 3116W
серияIC- 3116W
RAM Size64 MB
Wireless Type802.11B , 802.11g , 802.11n
Волтаж12 волта

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Видео регистратор Edimax IC-3116W, нощно виждане, детектор на движение
Вашият рейтинг