Въздушен охладител Blaupunkt ACF601, двуизмерна осцилация, 4 степени, 120W

319,99 лв.
Blaupunkt
  • Енергийно ефективен, мобилен и компактен
  • Мощен въздушен поток при максимална скорост на вентилатора (12m / s), почти двойно по-висок от стандартните подобни въздушни охладители
  • 4 степени, тиха работа- 45 dB, 120 W мощност

Въздушен

319,99 лв.
Blaupunkt
Количество :
Няма наличност!

Изчерпано

 

Политика за доставка

 

Политика за сигурност

 

Условия за връщане

Въздушен охладител Blaupunkt ACF601

ACF601 на Blaupunkt е екологичен и енергийно ефективен преносим въздушен охладител, който ви освежава в летните горещини. Високопроизводителният 80-ватов меден двигател генерира мощен въздушен поток прибл. 30-40 m2 при максимална скорост на вентилатора (12 m/s). Можете да превключвате между четири скорости на вентилатора за по-прецизна настройка в съответствие с вашите лични предпочитания и вътрешната температура. Осцилацията в две равнини ще осигури равномерно разпределение на въздуха в хола или офиса ви, докато двата допълнителни охлаждащи контейнера (включени 2 охладителни блока) ще повишат ефективността и ще осигурят необходимата влажност на въздуха. ACF601 разполага с функция на „естествен бриз“, което означава, че ще променя скоростта на въздушния поток на кратки интервали за по-естествен и фин ефект.

Всички търсим начини да охлаждам апартаментите или офисите си в горещите пролетни и летни дни, когато способността ни да се фокусираме и да се чувстваме комфортно намалява с повишаване на. Ако не можем да си позволим високите сметки за електроенергия изразходвана от климатична система, най-добрата технология за понижаване на вътрешната температура е въздушен охладител - устройство, което работи на принципа на изпаряване на водата. Въздушните охладители охлаждат въздуха, издухвайки го със скорост през водна завеса, като въздуха се охлажда значително от изпарената вода. Същевременно пречистват въздуха от прах и осигуряват по-висока влажност, предимство, което не трябва да се пропуска.

 Също може да се използва в случаите, когато инсталирането на климатична система е невъзможно, или когато изкарването на тръба за изпускане на горещя въздух навън е твърде проблематично или неефективно.

 

 - 4 степени

 - Функция за осцилация в две измерения

 - Ефективен и надежден изцяло меден двигател

 - Мощен въздушен поток при максимална скорост на вентилатора (12m / s), почти двойно по-висок от стандартните подобни въздушни охладители

 - Тиха работа, само 45 dB при най-ниска скорост

 - Допълнителен резервоар за вода с помпа за охладителните контейнери за постигане на по-висока ефективност на охлаждане

Този продукт няма ревю!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: